تلفن مشاوره: (4)36204751-031
Menu
خانه » کاربران

کاربران

کاربران درواقع کارمندان سازمان شما می باشند که می توانند وارد حساب کاربری ویتایگر خود شوند، به اطلاعات دسترسی داشته و وظایف خود را طبق دسترسی ها و مجوز هایی که برای آن ها تعیین شده، انجام دهند. در ویتایگر کاربران مدیریت قادر به ساخت حساب کاربری می باشند. مدیریت ارتباطات با مشتری ویتایگر از دو گروه کاربر پشتیبانی می کند که عبارتند از: کاربران مدیریت و کاربران معمولی.

افزودن کاربر جدید

کاربران مدیریت قادر به افزودن کاربر جدید می باشند. دستورالعمل افزودن کاربر جدید به صورت زیر می باشد:

  1. بر روی آیکون چرخ دنده %image_alt% در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید.
  2. در قسمت “کاربران و سطح دسترسی ها” بر روی ” کاربران” کلیک کنید.
  3. بر روی “افزودن کاربر” کلیک کنید.

%image_alt%

  1. در فیلد “نام کاربری” نام کاربری مورد نظر خود را وارد کنید.
  2. در فیلد “ایمیل ” آدرس ایمیل منحصر به فردی از کاربر که قبلاً مورد استفاده قرار نگرفته وارد کنید. پس از ساخت حساب کاربری، ایمیل به این آدرس ارسال خواهد شد.
  3. در فیلدهای” نام” و” نام خانوادگی” به ترتیب نام و نام خانوادگی کاربر را وارد کنید.
  4. در فیلد “رمز عبور” رمز عبور مناسب را که به آن کاربر ایمیل خواهد شد، وارد کنید. پس از وارد شدن به سیستم، کاربر می تواند رمز عبور خود را از طریق “تغییر رمز عبور ” تغییر دهد.
  5. در فیلد “تایید رمز عبور” رمز عبور داده شده را مجدداً وارد نمایید.
  6. گزینه “مدیر” را به منظور اعطای امتیازاتی به مدیریت (نظیر دسترسی به بخش تنظیمات سیستم) فعال نمایید.
  7. در فیلد “نقش” سمت مناسب را که کاربر در سلسله مراتب وظایف دارا می باشد انتخاب کنید.
  8. در فیلد “نحوه نمایش پیش فرض سرنخ ” گزینه “امروز” را انتخاب کنید.
  9. در فیلد “وضعیت” گزینه” فعال” را برای این که کاربر بتواند وارد سیستم بشود و به حساب کاربری خود دسترسی داشته باشد، انتخاب کنید. در صورت غیر فعال بودن این گزینه کاربر قادر به استفاده از حساب مدیریت ارتباطات با مشتری ویتایگر خود نمی باشد.

%image_alt%

برای اطلاعات بیشتر از دیگر فیلد ها اینجا کلیک کنید.

پس از پر کردن تمامی فیلد ها بر روی “ذخیره” کلیک کنید.

حذف کاربر

شما می توانید حساب کاربر را به منظور پایان دسترسی کاربر به حساب کاربری ویتایگر خود حذف نمایید. پس از حذف، کاربر دیگر نمی تواند به سیستم مدیریت ارتباطات با مشتری ویتایگر وارد شود.

دستورالعمل حذف کاربر:

  1. بر روی آیکون چرخ دنده %image_alt% در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید.
  2. بر روی “مدیریت کاربران” کلیک کنید.
  3. در نمایه لیست کاربران بر روی آیکون %image_alt% به منظور حذف کاربر مورد نظر کلیک کنید.

%image_alt%

  1. قبل از حذف کاربر، از شما خواسته می شود اطلاعات ثبت شده را به کاربر مورد نظر در حساب کاربری ویتایگر خودتان انتقال دهید.

%image_alt%

  1. برای انتقال اطلاعات ثبت شده،کاربر مورد نظر را از منو کشویی انتخاب کنید.
  2. بر روی “ذخیره” کلیک کنید.

در زمینه CRM ویتایگر سئوالی دارید؟

با شماره 03136204751 الی 4 تماس بگیرید و یا در انجمن پشتیبانی ویتایگر سئوال بپرسید
جستجوی در ویکی ویتایگر

نیاز به آموزش ویتایگر دارید؟
و یا نیاز به مشاوره دارید؟؟

کافی است با ما تماس بگیرید:
۰۳۱۳۶۲۰۴۷۵۱ الی ۴ ارتباط با ماانجمن پشتیبانی